3ος Γύρος TRC: Συμμετοχές 2/7/2017

Χρ. Πενταράς
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 03 Ιαν 2017, 10:45

3ος Γύρος TRC: Συμμετοχές 2/7/2017

Δημοσίευσηαπό Χρ. Πενταράς » 29 Ιουν 2017, 16:41

Με τη συμμετοχή 35 οδηγών θα διεξαχθεί ο αγώνας στις Καρυές Σπάρτης, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Ο 3ος γύρος του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης "Timed Rally Challenge" (TRC) διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης" (Λ.Α.Σ.). Το Σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα, προχώρησε στη δημιουργία μιας όμορφης χωμάτινης διαδρομής μήκους 2 χιλιομέτρων σε έναν χώρο 400 στρεμμάτων, τη στιγμή που οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία των αγωνιστικών σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει 2 σκέλη, με το κάθε σκέλος να έχει μήκος 3,75 χιλιομέτρων. Στον αγώνα μετρά ο χρόνος και των τεσσάρων περασμάτων , ενώ σε περίπτωση εγκατάλειψης στο 1ο σκέλος, ο αγωνιζόμενος έχει την δυνατότητα συμμετοχής στο 2ο, χωρίς όμως να λάβει χρόνο κατάταξης. Το Σάββατο 1 Ιουλίου θα διεξαχθεί στον χώρο της πίστας ο Τεχνικός Έλεγχος, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου στις 10:00. Όσον αφορά στους συμμετέχοντες, το θέαμα αναμένεται πλούσιο όχι μόνο από τα Buggies, που σίγουρα δίνουν μια διαφορετική νότα στο γεγονός, αλλά και από τα περάσματα των οδηγών με αυτοκίνητα των κατηγοριών Α και Ε.

Ο 3ος γύρος του TRC έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών, καθώς η διαμόρφωση και η δημιουργία της διαδρομής έγινε με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Τοπικού Συμβουλίου , του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών των Καρυών, ενώ ταυτόχρονα τον αγώνα στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις της Λακωνίας.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΌΥΣ …..ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ Νο:
3 ΧΑΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOYOTA YARIS (NSP130)
8 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ TOYOTA YARIS (NSP130)
14 ΧΑΪΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ TOYOTA YARIS (NSP130)
22 ΔΕΔΕΓΚΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ FORD FORD ESCORT MK2
28 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ MITSUBISHI EVO IX
29 ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ MITSUBISHI EVO VI
36 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ MITSUBISHI EVO VI

Επιστροφή σε “Αγώνες”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες