ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Χρ. Πενταράς
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 03 Ιαν 2017, 10:45

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό Χρ. Πενταράς » 24 Αύγ 2018, 12:01

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκινήτου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου προσκαλεί όποιους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στην ομάδα πολιτικής προστασίας , να το δηλώσουν στο γραφείο του σωματείου Ασκληπιού 13 Ναύπλιο Δευτέρα και Τετάρτη 8:00 – 9:30 μ.μ. η να επικοινωνήσουν στο 6934087029 κ. Χριστόδουλο Πενταρά.
Η εθελοντική ομάδα θα έχει σκοπό :
Την εθελοντική συμμετοχή των μελών , με σκοπό την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής εκ παντός κινδύνου, την ασφάλεια και προστασία της ζωής των πολιτών και της περιουσίας αυτών και του Κράτους κατά κινδύνων πυρός, πλημμυρών και λοιπών θεομηνιών, την κατάσβεση πυρκαγιών της ευρύτερης περιοχής που απειλούν τον δασικό πλούτο, την ανθρώπινη ζωή ή την ιδιοκτησία. Την ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης, φιλίας και συναδέλφωσης όλων των μελών του Σωματείου, καθώς και της τοπικής κοινωνίας την τόνωση της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών, την έρευνα μελέτη και επίλυση προβλημάτων που έχουν σχέση με όλα τα ανωτέρω. Επίσης το Σωματείο θα συγκροτεί ομάδες για παροχή βοήθειας σε αποκλεισμένες περιοχές (από χιονόπτωση, πυρκαγιά, πλημμύρες) καθώς και ομάδες για συμμετοχή σε έρευνες αγνοουμένων, καθώς και σε έκτακτα επείγοντα περιστατικά που σχετίζονται με την διάσωση δασών, προσώπων ή ζώων. Προς την επίτευξη δε των ανωτέρω θα καταρτίζει ειδικές ομάδες, τα μέλη των οποίων θα διαθέτουν την κατάλληλη εκπαίδευση και εξοπλισμό.
Από το Δ.Σ.
Χρ. Πενταράς
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 03 Ιαν 2017, 10:45

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό Χρ. Πενταράς » 19 Οκτ 2018, 14:23

Την Δευτέρα θα σταλεί ο πίνακας με τα στοιχεία των μελών της Εθελοντικής Ομάδας της <<Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ>> στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , αν κάποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει άμεσα στο 6934087029 Χρ. Πενταράς.

Επιστροφή σε “Νέα και Ανακοινώσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης